top of page

O nama

Tko smo mi?

Utemeljen 1994. godine, Vrtni centar Jug već 30 godina nastoji svojim kupcima ponuditi kvalitetan i raznovrstan izbor cvijeća i ukrasnih biljaka, za vanjske i unutarnje prostore. Danas naš vrtni centar, na prostoru od 1ha, nudi više od 1000 različitih sorti ukrasnog bilja i ostalih proizvoda za uređenje Vašeg vrta. Osim maloprodajnih usluga, također nudimo sadni materijal za profesionalne proizvođače cvijeća i ostalog ukrasnog bilja. Posjetite nas i uživajte u prirodi!

Kontaktirajte nas danas na 031 564 300

Što radimo?

U ponudi imamo više od 1000 biljnih vrsta raznih proljetnica, trajnica, listopadnih i zimzelenih drveća i grmova za uređenje vaših vrtova i balkona. Uz ponudu biljaka, također nudimo razne dimenzije plastičnih lonaca, žardinjera, supstrata i tekućih gnojiva. Naše uslužno osoblje i osigurani parking omogućuju ugodnu i bezbrižnu kupovinu.

Unutar našeg veleprodajnog programa možemo izdvojiti presadnice krizantema, pelargonija, raznih ljetnica i božićnih zvijezda, te veliki izbor profesionalnih supstrata i lonaca za sve potrebe Vaše proizvodnje.

bottom of page