Vrtni centar Jug https://www.vrtni-centar-jug.hr Vrtni centar Jug je utemeljen 1994. godine, a osnovna djelatnost je proizvodnja presadnica balkonskog i vrtnog cvijeća i ostalog ukrasnog bilja kao i veleprodaja i maloprodaja istih. hr Presadnice pelargonija https://www.vrtni-centar-jug.hr/o/ukrasno-bilje/presadnice-pelargonija/3085

Presadnice pelargonija nudimo u raznim bojama, jednostavne, zonalne i duple, ukorijenjene u BASIC POT tresetnim čepićima koji su također vlastite proizvodnje, a isporučujemo ih u pliticama od 104 ili 84 sadna mjesta. Sadni materijal dolazi iz Izraela od poznate njemačke tvrtke PAC Elsner.

Presadnice isporučujemo od 48.-9. tjedna. Narudžbe primamo najkasnije 9 tjedana (63 dana) prije željenog termina isporuke.

Online katalozi na:

https://www.pac-elsner.com/en/assortment.html

 

Božićna zvijezda https://www.vrtni-centar-jug.hr/o/ukrasno-bilje/bozicna-zvijezda/3086

Presadnice božićnih zvijezda

Široki asortiman raznih sorti božićnih zvijezda u pliticama od 84 sadna mjesta.

Supstrati za proizvodnju cvijeća i ukrasnog bilja https://www.vrtni-centar-jug.hr/o/ukrasno-bilje/supstrati-za-proizvodnju-cvijeca-i-ukrasnog-bilja/3088

Visokokvalitetni profi i hobi supstrati u raznim pakiranjima; vrećama od 5 - 45 litra do profi pakiranja od 70 litara ili jumbo bala od 3000 litara.

BASIC POT tresetni čepići https://www.vrtni-centar-jug.hr/o/ukrasno-bilje/basic-pot-tresetni-cepici/3089

BASIC POT tresetni čepići za ukorijenjivanje vlastite proizvodnje po danskoj tehnologiji, pakirani u plastične plitice 104 ili 84 mjesta. Idealni za ukorijenjivanje raznih vrsta biljaka, i za sijanje pojedinih povrtnih kultura (rajčica, paprika). Od sada dostupni vrlo povoljnim cijenama.

Lonci za krizanteme https://www.vrtni-centar-jug.hr/o/ukrasno-bilje/lonci-za-krizanteme/3090

Plastični lonci od 2 - 5 litara, niski, vrlo stabilni za uzgoj krizantema multiflora.

Raspoloživi u sljedećim dimenzijama:

Visina

Promjer

LBCZ 2

11,2 cm

17,6 cm

LBCZ 3

12,7 cm

20 cm

LBCZ 4

14,3 cm

22 cm

LBCZ 5

15,4 cm

24 cm

Presadnice ljetnica https://www.vrtni-centar-jug.hr/o/ukrasno-bilje/presadnice-ljetnica/4580

Nudimo široki asortiman presadnica ljetnica talijanske tvrtke PLANTA, među kojima posebno ističemo: Begonia semperflorens, Petunia, Tagetes (kadifa), Impatiens waleriana (vodenika), Viola tricolor (maćuhica). Osim navedenog nudimo i brojne druge vrste. Presadnice su visoke kvalitete, te su dostupne u kontejnerima od 360 i 240 sadnih mjesta. Isporuke vršimo od 6-13 tjedna. Za veće količine isporuke su moguće i u drugim terminima.

Online katalozi na:

http://www.planta.it/

Presadnice krizantema https://www.vrtni-centar-jug.hr/o/ukrasno-bilje/presadnice-krizantema/31824

Presadnice krizantema multiflora nudimo u više od 30 boja, ukorijenjene u BASIC POT tresetnim čepićima. Sadni materijal proizvodimo u suradnji sa francuskom tvrtkom Challet Herault.

Krizanteme za rezanje proizvodimo u suradnji sa nizozemskom tvrtkom Straathof. Ističemo sorte: Apollo, May Shoesmith, Spider i preko 200 ostalih sorti krizantema za rezanje.

Narudžbe za isporuku primaju se najkasnije 45 dana prije željenog termina isporuke. Termini isporuke su od 23.-29. tjedna.

Više detalja možete saznati putem online kataloga:

Straathof: Straathof Katalog 2021
Selecta (Challet-Herault): Selecta Katalog Multiflore 2021
Sauve-Guittet: Sauve-Guittet Katalog Multiflore 2021